Om oss

Gui Karate er en gruppe under Gui Sportsklubb, og startet opp med karatetrening for barn høsten 2018. Vi gikk først under navnet Heggedal karateklubb, men da Heggedal Idrettslag og Vollen Ungdomslag ble slått sammen til Gui Sportsklubb byttet vi også navn til Gui Karate.

Heggedal Karateklubb var en videreføring av Shigan Karateklubb i Oslo som ble stiftet i 1992 av Marianne og Tove Olafsen. I 2002 startet de Neskollen Karateklubb og Håkon S. Windsland tok over stafettpinnen som leder av Osloklubben i 2003. Håkon drev Oslo-klubben frem til 2015 da han flyttet til Heggedal. Driften i Oslo-klubben ble da innstillt og Håkon startet opp ny karateklubb i Heggedal i 2018.

Heggedal Karateklubb er medlem av Shizendo Martial Arts, og følger deres treningskonsept- og prinsipper. Vår hovedinstruktør i England, Steve Martin (6 Dan), har mer enn 30 års erfaring, og påser at medlemmene følger de tekniske, etiske og moralske krav som ligger til grunn for et medlemskap i Shizendo Martial Arts.

Instruktører

Håkon Windsland (2. dan), er hovedinstruktør i Heggedal karateklubb. Han har trent karate siden 1991 og har mange års erfaring som instruktør. Han har vært en del av Shigan Karateklubb siden 1995 og har drevet klubben siden 2003. I tillegg til over 25 års fartstid i karate er Håkon sertifisert Taijiquan-instruktør (kinesisk kampkunst) og underviser også i dette.

Marianne Olafsen (4. dan) er hovedinstruktør i Neskollen Karateklubb og karateteknisk ansvarlig for Shizendo i Norge. Hun er også medlem i den internasjonale komitéen i Shizendo.

Skroll til toppen