Voksentrening

Vi har trening for voksne hver onsdag på Gjellum grendehus.

Voksentrening skiller seg fra barnetrening ved at fokuset er rettet mot de tradisjonelle aspektene ved karate, med spesielt fokus på kampkunst og selvforsvarsaplikasjoner (Bunkai).

Aplikasjoner til kata og tradisjonelt pararbeid (to persons kata) utforskes og utvikles i lys av deres opprinnelse i kunsten å forsvare seg. Gjennom treningen utvikles hver eneste del av kroppen til kunne brukes til å forsvare seg med. Leddlåsinger og kast og fallteknikker, og prinsippene bak disse blir også gradvis implementert i treningen.

I løpet av en trening vil du ikke bare lære teknikker, men også hvorfor de utføres slik vi gjør og strategiene bak metodikken. Målet er å ikke bare lære karate, men også forstå karate!

Shizendo Karate spesialiserer seg på nærkamp, ved bruk av eksplosive slag og spark og solid forsvar, bygget på smidighet gjennom dynamisk fotarbeid og korrekt distanse.

Hva trenger du for å trene karate?

Det kreves ingen forkunnskaper for å begynne med karate! Du vil lære alt du trenger på trening.

Sikkerhet er prioritet nummer en på våre treninger. Det er derfor en del utstyr som er påkrevd for å trene på en trygg måte. Under er en liste over obligatorisk og anbefalt utsyr.

Obligatorisk utstyr:

  • Karatedrakt (Gi)
  • Tannbeskytter
  • Boksehansker og boksebandasje
  • Leggskinn

Anbefalt utstyr:

  • Susp
  • lette sparringshansker

Hva koster det å trene karate?

Vi trener barbeint, så man trenger ikke fottøy. Man skal alltid ha med seg en drikkeflaske med vann inn på trening. Skal man på prøvetime holder det å ha på seg en T-skjorte og joggebukse.

Har du spørsmål om ting som hvordan man knyter karatebelte, TAG og TAG-dager, gradering, etikette og regeler osv., kan du lese mer om dette her:
Praktisk info

Hvor trener vi?

Vi trener på Gjellum grendehus i Heggedal.

Treningstider:

Mandager:

  • 20:30 – 22:00 – Voksne alle nivåer

Onsdager:

  • 20:30 – 22:00 – Voksne alle nivåer
Gjellum Grendehus (Foto)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skroll til toppen